weekend

Hej piger. Så blev det weekend, og i takt med at skolen er gået i gang igen, er der kommet en del at se til – 2.g går jo for, at være det hårdeste år i gymnasietiden, og det tror jeg bestemt, jeg kommer til at mærke. Men når man har travlt, har man det typisk også sjovt, og udnytter fritiden meget bedre – sådan har jeg det i hvert fald! Weekenderne er dog stadig meget attraktive, og i går fik mine veninder og jeg i hvert fald sat weekenden i gang på den helt rigtige måde, det betyder dog også, at jeg er liiidt træt i dag, haha.

Aftenen bød på en helt masse sjov og ballade med lækre drinks og høj musik, og i den anledning var jeg også hoppet i det fine tøj. Jeg brugte min nye nederdel fra Mango som top, hvilket jeg synes fungerede rigtig fint, og vejret tillod i hvert fald de bare skuldre og ben i går! Jeg håber I nyder det gode vejr, og resten af weekenden.

https://www.fotograf-fyn.dk

https://www.fotograf-fyn.dk/gravid-fotograf/

https://www.fotograf-fyn.dk/bryllupsfotograf/

https://www.fotograf-fyn.dk/portraetfotograf/

Sidst jeg skrev herinde, stod jeg med tanker om en ny taske og havde særligt en Gucci i tankerne, og nu, en lille uge senere, skal I hilse på min nye baby, som altså hverken er en Gucci eller noget der ligner <3 Jeg var inde i byen, og faldt pladask for denne Saint Laurent large monogram quilted suede bag, som jeg få dage efter købte inde på Mytheresa, da de ikke havde den i sort ruskind inde i butikken. Det var vigtigt for mig, at den havde dobbeltkæder, da jeg godt vil bruge den både over skulderen og crossover.

Jeg er helt forelsket, og selvom det gjorde lidt ondt at trykke “confirm payment”, er jeg sikker på, den nok skal være min trofaste følger de næste mange år, da den både er klassisk og anvendelig. I dag havde jeg den i brug for første gang, sammen med en feminin skjorte, som ifølge mig går godt til den rå army jakke og de detaljerede shorts, som jeg købte på et outlet i sommerferien. Hvad synes I om outfittet, og min nye taske? 

Åh, se lige denne smukhed af en model fra Gucci! Jeg har længe været ret betaget af den såkaldte dionysus model længe, og det har bestemt ikke hjulpet, at en række piger på min Insta-startside har erhvervet sig én.  

http://bryllupplanlaegning.blogspot.com/

https://mythdk.blogspot.dk

http://branddesigndk.blogspot.dk

http://bryllupsfotograferne.blogspot.com/

http://bryllupidanmark.blogspot.com/

http://bryllupsfotograf-bryllupsfotograf.blogspot.com/

http://reklamefotografen.blogspot.com/

http://bryllupsfotograferingnu.blogspot.com

http://bryllupsfotografe.blogspot.com/

http://bryllupsfotograf-se.blogspot.dk

http://fotograferingerdk.blogspot.com/

http://eafotografi.blogspot.com/

http://photographerdenmark.blogspot.dk

http://ballonfotografen.blogspot.dk/

http://bryllupsfotografvsj.blogspot.dk

http://fotograf-fotograf-fotograf.blogspot.com/

http://fotografiets.blogspot.com

https://professionelbryllupsfotografi.blogspot.dk

Faktisk var jeg inde i en Gucci butik i Milano, for at beundre tasken lidt mere, og det gjorde mig kun endnu mere forelsket. Dog er jeg lidt nærig, når det kommer til stykket, og derfor kigger jeg på lidt forskellige alternativer, for hvor crazy er det ikke lige at bruge et to-cifret tusind beløb på en taske? Jeg har i hvert fald lidt svært ved at gennemføre det. Men smuk er den, er I enige?

Jeg håber, I har haft en skøn weekend. I husker nok jeg satte en konkurrence i gang om et valgfrit smykke fra Hvisk i sidste uge, og nu er det blevet tid til at trække vinderen! Vinderen blev Marianne V med den fine Honeycomb tusk necklace – jeg håber, du bliver glad for halskæden <3 Selvom der kun var en heldig vinder, har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer, som giver 20% på alt undtagen 14k-serien, som den giver 10%, hvis I har fundet noget i bare må eje. Koden er BeteNoire, og den gælder til og med d. 24/8. Jeg er selv rigtig glad for mine tre ringe, som jeg har haft siddende på fingrene lige siden jeg modtog dem – for ikke at nævne øreringene! Nu vil jeg hygge mig med min veninde, vi skrives.