Vi tilbyder fotografering

Som reportagefotograf / nyhedsfotograf laver jeg ofte fotoserier til magasiner, daglige aviser, virksomheder / virksomheder og undertiden bands. Fluen på væggen – fang historier, begivenheder, situationer – hvad enten det er lykkeligt eller trist, det er altid spændende. Dette er bestemt en af ​​mine foretrukne måder at bruge et kamera på. I denne form for fotografering kan folk virkelig udtrykke virkeligheden. Det har ingen dekorationer og normalt ingen indstillinger, det giver publikum / læsere mulighed for at gøre sig bekendt med situationen og endda forholde sig til emnet.

reportagefotograf

reportagefotograf

I mit job som reportagefotograf / journalist fotograf mødte jeg mange interessante mennesker og oplevede mange spændende ting. Jeg har mødt mennesker, der er på de højeste niveauer af intelligens, krop og besættelse, men selvfølgelig har jeg også mødt mennesker, der er i komparativ fordel. Fælles for dem er, at de har en historie at fortælle – om det er lykkeligt eller elendigt.

freelancer

Jeg er freelancer, arbejder som reportagefotograf / nyhedsfotograf på Sjælland og Fyn og arbejder på større opgaver i Jylland. Uanset omfanget og indholdet af opgaven vil jeg høre Dine tanker, så hvis du / jeg har brug for den professionelle kvalitet af reportagefotografer / journalistfotografer, bedes du kontakte mig med det samme.

Lejlighedsvis – når det er relevant – vil jeg bringe mit udstyr til naturen eller byen – og nogle gange gå til andre lande for at tage billeder af mig selv og mine ønsker. Her valgte jeg en lille del af de fotos, jeg tog som landskabsfotograf.

foto og billeder fra foredrag

mange års erfaring

Jeg er en professionel freelance fotograf med mange års erfaring inden for privat og kommerciel fotografering, og jeg vil gøre mit bedste for at få tilfredse kunder. Først når kunden og jeg selv er tilfredse, kan opgaven løses. Før, under og efter dette kan du få god service. Min pris er rimelig og kan afspejle det arbejde, som opgaven har udført, men jeg er selvfølgelig villig til at give et gratis og ikke-bindende tilbud.

Som fotograf er jeg ansvarlig for at løse opgaver over hele Sjælland på Fyn og Ji ylland samt større opgaver, hvis du har ideer – uanset hvor store eller små, lad os tale om mulighederne. Derefter kan jeg komme med forslag og løsninger, der imødekommer forventningerne. I modsætning til mange andre virksomheder i branchen er antallet af billeder, jeg giver dig som kunde, ikke så stort. Alt det indhold, jeg evaluerede, er godt efter at have gennemført opgaven, kan redigeres og optimeres og sendes i den højeste opløsning (uanset pris). Med hensyn til prisen overholder jeg altid aftalen, så du / jeg vil ikke blive overrasket, når du modtager fakturaen.

inspirationskilder

Jeg har mange inspirationskilder, og i dag er jeg en meget alsidig fotograf. Jeg føler mig lige så glad, når jeg tager landskaber, som når jeg tager portrætter. Hver type er en spændende udfordring i sig selv, og jeg har aldrig set nogen grund til at begrænse mig selv.

Jeg sætter en ære i at levere fremragende produkter, og mine kunder er kendt for at levere fremragende service og fleksibilitet. Når du vælger underskriveren som fotograf, kan du være sikker på, at jeg er klar til opgaven, pålidelig, og jeg vil gøre mit bedste for at give det ønskede resultat.