Vi skaber grafik og tekst som sælger dine varer.

Bannere og reklamer

Vi skaber grafik og tekst som sælger dine varer.

Skal du bruge banner-reklamer, til dine online annoncer, eller vil du give dine kunder et godt tilbud – så kan vi lave de flotteste reklamer som virkelig viser dine varer / ydelser på bedste vis.

Sociale medier

Lad os hjælpe dig godt i gang på de sociale medier.

Facebook er det absolut vigtigste sted at være repræsenteret. Det giver dine kunder mulighed for direkte kontakt til dig, og giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder ekstra service og gode tilbud.

Facebook fungerer i høj grad som mund-til-mund-anbefalinger, da dine kunder meget let kan dele din side med deres Facebookvenner, og derved udbrede kendskabet til din virksomhed.

Vi kan sørge for opsætning på:

Facebook
Twitter
Linkedin
Google+
Instagram
Youtube

Har du for travlt til Facebook og Instagram?

Vi tjekker dine profiler en gang om dagen, besvarer kundehenvendelser og sørger for at dine kunder får hjælp og kundeservice – og gode tilbud.

Vi skriver letlæselige, og fængende tekster til din hjemmeside eller webshop.

Billeder og video fanger opmærksomheden hos dine kunder, men tekst er noget af det vigtigste på din hjemmeside. Det er nemlig dem som Google vægter, når de vurderer din placering i søgemaskinernes søgeresultater.

En god tekst er kort og informativ og brugbar for læseren.

En rigtig god tekst rammer derudover tonen i din virksomhed, på en måde så dine kommende kunder får lyst til at handle lige præcis hos dig.

Sådanne tekster skriver vi!

Vores tekster koster 0,40 kr. pr. ord (+moms), hvis du skal bruge nogle få artikler, eller produkttekster, men vi har også sammensat tre pakker som du kan vælge imellem.

Billeder til hjemmesider