Paperboy

Som I nok har lagt mærke til, hvis I følger med på min Instagram, har jeg brugt det meste af min efterårsferie i Paris. Her har min mor, søster og jeg gået byen tynd, shoppet og spist en helt masse lækker mad. Jeg vil sige det sådan, at jeg har været konstant mæt siden i sidste onsdags, hvor vi ankom. For mig er maden halvdelen (hvis ikke mere) af oplevelsen, når jeg rejser. Jeg elsker god mad og ikke mindst pæn mad, så det kan instagrammes 😉

Anyways, vil jeg i hvert fald lige anbefale tre morgenmads/brunch steder, som vi besøgte, og som helt klart er et besøg værd, hvis man er i Paris! Holybelly har jeg anbefalet på bloggen før, men I får den lige igen i tilfældet af, at der er kommet nogle nye til – deres pandekager er virkelig the best! Season og Paperboy er nye på listen, men fælles for de to steder er, at de har en moderne form for morgenmad hvor fx. granola, acai, matcha, pocheret æg, avocadomad mm. Er en del af menukortet. Gem de tre steder hvis I kommer forbi Paris – jeg lover, I ikke vil fortryde det.

https://linktr.ee/bryllupsfotografi

Det der med at ryge har aldrig sagt mig noget. På trods af at jeg er i en omgangskreds hvor 80% er enten faste- eller festrygere, har jeg aldrig set nogen grund til at begynde og ryge, selvom jeg forbinder det med et stort social fællesskab, har jeg stadig (og gør stadig) set langt flere ulemper end fordele ved det. I min folkeskoleklasse var der kun en eller to der var faste rygere, men lige så snart jeg begyndte på gymnasiet, husker jeg, at det pludselig var store dele af klasserne, der var (eller blev) rygere, og sådan er det stadig nu, hvor jeg går i 3g. Jeg ved ikke med jer, men jeg forbinder lidt rygning som en “billet” til et nyt socialt fællesskab, når man starter på en ungdomsuddannelse, hvilket jo er mega ærgerligt.

https://voresstoredag.dk

https://www.voresstoredag.net

Mange tænker måske slet ikke over, at man har valget om at sige nej, før de står med en cigaret i hånden hvert frikvarter og måske pludselig er blevet afhængige, eller bare ikke kan undvære det sociale fællesskab, man forbinder med at ryge. For det der med at sige nej, er vi unge jo ellers meget gode til, når det kommer til en helt masse ting. Så hvorfor ikke også takke nej, når det kommer til rygning? For lad os lige være ærlige, det er jo ikke sjovt at bruge mange penge på noget, der resulterer i en helbredsrisiko og lugt. Så join fællesskabet i håbet om en røgfri fremtid ved af sige nej!