outfit

Godeftermiddag, piger! Ihh, hvor er det lækkert vejr udenfor – det er bare om at nyde det, inden efterårsvejret træder i kraft. I skrivende stund sidder jeg (desværre) indenfor, da jeg har en helt masse, jeg skal nå – især skolerelateret – men måske jeg kan nå en løbetur inden solen går ned. I dag vil jeg vise jer mit outfit fra forleden, hvor vejret var knap så godt, men mine nye guldsmykker fra Hvisk var i den grad med til at pifte det op. Der er virkelig intet som smykker, der kan give et hvert outfit et ekstra touch!

https://fotograf-kolding.dk/eventfotograf/

I sidste uge modtog jeg overstående smykker, og specielt sammensætningen mellem et par store og et par små hoops, er jeg helt vild med, hvis man lige som mig har to huller i hvert øre. De har den helt rette matte guldfinish, og så ser de altså bare mega eksklusive ud, uden det er til at se på prisen – det kan man kun være fan af 😉 Hvisk har faktisk et ret fedt koncept, hvor smykkeinteresserede kan ansøge om at blive en del af deres stylistteam, hvor man deler ens egne styles af smykkerne, og samtidig opnår flere fordele fx.

Mulighed for at låne smykker og gode rabatter på sortimentet. Det er i hvert fald oplagt, hvis du, lige som mig, er vild med at style og tage lækre billeder af det 🙂 I kan finde deres stylings HER.

I får også muligheden for at på fat på lækre smykker fra Hvisk, da jeg denne gang udlodder et gavekort på 1000 kr. til en meget heldig vinder! Det eneste, du skal gøre for at deltage er, at hoppe ind under de forskellige stylings , og finde den styling du bedst kan lide, hvorefter du trykker på navnet på stylisten, og indsætter det link i kommentarfeltet.