Kreativ og iderig bryllupsfotograf

Det var en fantastisk oplevelse fra første dag vi samarbejdede med ham.
Fotografen kom hjem til os, og sammen planlagde vi hvordan vores store dag skulle forløbe, og der var ingen tvivl om at vi følte os i trygge hænder med det samme, og vidste vi ville få nogle fantastiske bryllupsbilleder til at mindes.

Et par dage inden brylluppet stod vi med en udfordring som gjorde at vi ønskede at få bryllupsbilleder fra flere lokationer end hvad vi havde aftalt, og da jeg ringede til Fotografen og spurgte om det kunne lade sig gøre, var han med på den med det samme.

fantastiske bryllupsbilleder

Det har i dag gjort at vi har de mest fantastiske bryllupsbilleder med et familiemedlem som desværre gik bort kort efter.

Fotografen er utrolig god til at fange alle de øjeblikke der er, selvom de er der på meget kort tid og nogle man ikke selv ser, men som man så kan mindes når man ser billederne igennem.

Han er også en meget kreativ og idé rig person, som gør man får de mest fantastiske bryllupsbilleder.

Så vil du have en helt igennem fantastisk, altid glad og smilende bryllupsfotograf, som sørger for du får de bedste bryllupsbilleder, så er det Jan du skal vælge til at lave jeres bryllupsbilleder.

bryllupsfoto

Den rigtige bryllupsfotograf til vores bryllup

Da vi forberedte vores bryllup var der et råd der gik igen og igen : Find er god bryllupsfotograf og sørg for at han er med til så meget som muligt.

Mange fortalte os hvordan de havde undervurderet vigtigheden af at have en bryllupsfotograf med hele dagen, og hvordan de først havde indset dette da det var for sent.

Vi brugte lang tid på at se mange forskellige bryllupsfotografers portefølje igennem før vi fandt hvad vi søgte. Fotografens stil og øje var lige hvad vi ledte efter og hele den efterfølgende oplevelse bekræftede os i at vi havde valgt den rigtige bryllupsfotograf til opgaven.

Alle aftaler blev overholdt, kommunikationen gled perfekt og i dag nyder vi hans vidunderlige bryllupsbilleder hver eneste dag. Alt fra hans professionalisme til hans super behagelige væsen gør at vi med glæde giver vores varmeste anbefalinger.