kommunikation

GØR INDTRYK PÅ TRYK

I en tid, hvor så megen kommunikation foregår flygtigt og via en skærm, kan det føles næsten befriende at få en god tryksag i hånden: At bladre i et flot katalog, at tage sig tid til at nærlæse en spændende brochure, eller måske at lade sig overraske af en særligt kreativ folder.

Hvis din tryksag er veludført, gør den indtryk. Og jo bedre den er, jo højere er sandsynligheden for, at dine kunder eller samarbejdspartnere ikke bare vil læse din brochure, men også gemme den samt bruge den igen senere.

Derfor er der masser af sund fornuft i at vælge en gennemtænkt, professionel løsning. Det er formentlig billigere, end du tror – og kvalitet betaler sig oftest bedst i længden. Når du udsender en brochure, sender du jo trods alt en lille bid af din virksomhed eller organisation ud i verden.

Vi kan hjælpe dig med at skabe de tryksager, dit firma fortjener. Hvad enten det drejer sig om en lille folder, en brochure, et katalog, eller et større magasin, står vi for gennemarbejdede løsninger og sikrer:

  • at tryksagen repræsenterer netop dit firma og dets identitet
  • at der er sammenhæng mellem tryksagens udseende og indhold
  • at teksterne er velformulerede, oplysende og fængende
  • at designet er spændende og indbydende
  • at det samlede grafiske udtryk er harmonisk
  • at troværdigheden er i top, så dit budskab når rent igennem

Og vi gør det selvfølgelig i tæt samarbejde med dig undervejs. Vi kan sørge for det hele – lige fra indhold til design og færdigt tryk – men leverer også gerne delløsninger efter aftale. Ønsker du i stedet at få lavet en digital brochure til brug på nettet, kan vi selvfølgelig også lave en sådan i samme høje kvalitet.

Vi samarbejder med mindre, økonomisk bevidste trykkerier og sørger for, at dine trykomkostninger er blandt de laveste i Danmark. Og da ikke selv driver trykkeri, tjener vi ikke på papirudgifterne. Det er din garanti for, at du får den bedste pris.