Hvad er Storformat print?

Vi er en af landets førende leverandører indenfor storformat print og megaprint. Vi har egen produktion af alle typer print til store reklamepladser, og kan printe på både stilladsbannere, stofbannere, print på flag, udstillingssystemer, og ikke mindst folie, som er en af vores absolutte kernekompetencer.

print på folie

Du kan se flere af vores projekter indenfor storformat print på folie – kort sagt kan vi levere alle typer af print i store formater. Vores store netværk af både nationale og her international samarbejdspartnere gør, at vi kan tilbyde alle materialer til dit print og altid til en skarp pris.

Vi har i mange år været den foretrukne leverandør af storformat løsninger til mange af landets største annoncører og denne blåstempling af vores produkter gør, at du også er garanteret det bedste produkt og service indenfor storformat og mega print løsninger.

Du kan bla. løbende følge vores projekter på Metro og S-tog stationer, hvor vi er betroet leverandør af storformat løsninger, se nogle af eksemplerne her på siden.

Vi har lavet stor print til mange fotografer også

3 Replies to “Hvad er Storformat print?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *