E-Magasin

SPAR PENGE MED E-MAGASINER

Du får helt nye muligheder med e-magasiner, online kataloger og digitale brochurer

Et e-magasin kan være et spændende – og ikke mindst billigere – alternativ til den traditionelle tryksag. E-magasiner er digitale brochurer, foldere, kataloger eller andre publikationer, som man kan læse på sin computer. Når man bladrer igennem sit e-magasin, føles det næsten som at bladre i en fysisk tryksag.

Hidtil har det primært været store virksomheder, såsom supermarkeder og kædebutikker, der har haft råd til at få lavet e-magasiner. Men nu tilbyder vi løsninger, der er så økonomisk fordelagtige, at alle kan være med. Langt de fleste vil kunne spare penge på at få lavet et e-magasin fremfor en tryksag … og endda få mange nye og interessante muligheder med i købet.

FORDELENE VED E-MAGASINER ER TIL AT FÅ ØJE PÅ:

  • Der er ingen omkostninger til papir, tryk og levering fra trykkeri.
  • Du får heller ikke udgifter til porto eller anden distribution, da e-magasiner placeres på din hjemmeside og/eller sendes direkte til dine kunder via mail.
  • Da oplaget på dit e-magasin er ubegrænset, kan du udsende så mange eksemplarer, du ønsker, uden merudgifter.
  • Et e-magasin kan gøres mere kreativt og underholdende end en traditionel tryksag, da det er muligt at inddrage f.eks. video, tale eller musik i e-magasinet.
  • Dit e-magasin kan aktivere læseren til handling på et splitsekund: Der både kan laves links internt i magasinet og links ud til eksempelvis din hjemmeside, webshop, kontaktformular eller din Facebook-profil.
  • Internets søgemaskiner, såsom Google, tager e-magasiner med i deres søgeresultater. Så du kan nå ud til helt nye målgrupper uden at skulle forlade dig på f.eks. almindelig post eller en overfyldt brochurestander.

Lad os forvandle dine trykte brochurer, foldere, kataloger eller reklamer til levende e-magasiner. Vores mangeårige erfaring med både magasin- og multimedia-produktion sikrer, at netop dit e-magasin giver dine kunder eller samarbejdspartnere en ekstraordinær oplevelse.  

Kontakt os for et uforpligtende tilbud – det er næppe så dyrt, som du tror.