Digitaltryk

Et utal af muligheder med digitaltryk 

Hos os har vi forskellige moderne produktionsprintere og kan klare stort set alt inden for digitaltryk. Vores største og mest kraftfulde produktionsprinter er den nye Igen5 fra Xerox, som kan trykke ark så store som 26″.

Det betyder, at du kan vælge præcis det format, du har brug for – vores maskiner kan klare det meste, stort som småt og anderledes faconer.

Hvad egner digitaltryk sig til?

Digitaltryk er godt til mange ting, men især er digitaltryk godt, når man ønsker en prisbillig, effektiv og fleksibel produktion i høj kvalitet. Vi har topmoderne, gode trykmaskiner, som kan klare de fleste opgaver. Denne form for print er især fordelagtig at vælge, når der er tale om mindre oplag, eller når tiden er en væsentlig faktor.

Vi lavede også et digital tryk fotograf en fotograf

Særligt egnet er tryksager, der jævnligt opdateres – det er for eksempel brochurer manualer og prislister, som i modsætning til bøger kommer i nye udgaver med jævne mellemrum, hvor bøger er tiltænkt længerevarende brug og til at have stående i årevis.

Vi kan printe dine tryksager direkte fra et Word- eller PDF-dokument, hvis opgaven egner sig til det. Som kunde får du mulighed for at logge ind på vores system og uploade dine egne filer direkte til tryk.

3 Replies to “Digitaltryk”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *