bloggere

I mandags var jeg inde og se en ny biograffilm med et hold bloggere med henblik på at skulle dele min oplevelse med jer. Det drejer sig om filmen Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children som på helt eventyrlig, lidt skør og en smule uhyggelig vis leder dig ind i en verden med børn, der har overnaturlige kræfter, og her er det accepteret af have sine egne særheder. Filmen er baseret på en bog, og eftersom den er instrueret af Tim Burton, som også er instruktøren bag Alice In Wonderland (som jeg er sikker på de fleste af jer kender?!), er den samme unikke “feeling” der er inde over. Allerede efter at have set traileren, som I kan se i bunden af indlægget, vidste jeg, at det var en film man blev grebet af, og den satte også nogle tanker i gang hos mig.

For det her med at have sine egne særheder, kan være rigtig svært i en tid hvor der, i følge mig, er en masse indirekte rights and wrongs for hvad man gør og ikke gør. Det er så nemt, at træde ved siden af og blive set ned på, hvis man tør vise sine særheder, og det synes jeg rent ud sagt er pisse ærligt – kan I følge mig? For har vi alle ikke et eller andet, der gør os unik?

Selv er jeg en helt vildt social pige, og jeg ser helst, at der sker noget hver dag i min uge, hvis det kan lade sig gøre, men jeg har stadig en tendens til at være lidt tilbageholdende, før jeg føler mig tryg i en social sammenhængen, hvilket blandt andet skyldes min usikkerhed. Når jeg så føler mig tryg, har jeg en helt masse særheder, der pludselig kommer til udtryk, hvilket blandt andet indebærer et meget specielt ordforråd, som mine veninder selv beskriver det, hvor ordet “grotesk” står på listen over mest benyttede ord. 

http://photo4you.dk

http://bryllupzonen.dk

http://aceblog.dk

http://missbetty.dk

https://mereglimmer.dk

http://bryllup-forum.dk

http://bureau-1.dk

Frem for alt er mit humør altid tydeligt at gennemskue. Jeg er helt vildt dårlig til at skjule mit dårlige humør. Dog er det også tydeligt, når mit humør er i top, da jeg får nogle “udbrud”, hvor jeg ud i det blå bryder ud i sang eller en mærkelig bevægelse. Det er alt sammen en del af mig, og der er meget mere hvor det kommer fra! Kan I komme i tanke om nogle af jeres peculiarities/særheder, så kan I dele det under hashtagget #staypeculiar og hellere end gerne i kommentarfeltet herunder. Hvis I har lyst til at læse mere om filmen, der satte gang i alle disse tanker hos mig, så hop herind, hvor I kan læse mere om filmen, der har præmiere i dag, og købe billetter.

Halløjsa piger! Så blev det mandag, og oven på en weekend der stod i familiens tegn med både bryllup og fødselsdag, er jeg tilbage til skolearbejdet. Henover ser I mit outfit fra i lørdags, hvor både hele dagen og natten stod på at fejre min faster og onkels bryllup, hvilket var helt vildt flot at opleve. Som nogen af jer måske spotter, var jeg i ført de bukser fra collagen i mit sidste indlæg, som netop var en af de ting jeg klikkede hjem fra Missguided. Lige som jeg var inde på deres side for kort tid siden, opdagede jeg, at de kørte med 50% i dag, så det var lige et tip med på vejen. Nu vil jeg smutte ind mod byen, hvor jeg skal noget blogrelateret og senere mødes med min far til aftensmad. Vi skrives!

Jeg ved ikke med jer, men jeg har altså lagt mærke til, at det kommer mere og mere af det der silke look på banen her for tiden. Det startede primært med bomberjakker i det her satin look, som man har set flere eksempler på fra Zara, men nu har trenden altså bredt sig – og jeg er fan! Henover har jeg samlet nogle favoritter, og har faktisk også klikket en af tingene hjem. Jeg er helt vild med den navy skjortekjole, som jeg dog ikke fik bestilt hjem i denne omgang, men måske den skal med på et andet tidspunkt, hvis jeg ikke får tankerne fra den 😉 Tænker både den kunne bruges til hverdag med et par sneakers og til fest med høje sko. Jeg kan i hvert fald ikke vente til, at postmanden i morgen kommer forbi med min bestilling. Indtil da må i vente med at se de items, jeg bestilte hjem. Vi skrives!