artikler, interviews og pressemeddelelser

FÅ EN ERFAREN JOURNALISTISK MEDSPILLER

Vi leverer professionelle og gennemarbejdede artikler, interviews og pressemeddelelser

Hos os har vi en mangeårig og solid ballast fra den danske medieverden.  Til sammen spænder vores professionelle journalistiske erfaring bredt – lige fra lokal- og regionalaviser til fagblade, specialmagasiner samt uge- og magasinpressen.


Derfor er vi i stand til at løse mange forskellige former for journalistiske opgaver, ligesom vi kan bidrage med specialviden inden for flere stofområder.

VI HÅNDTERER BL.A.:  NyhedsartiklerBaggrundsartiklerInterviews og portrætterLængere og kortere features    Pressemeddelelser SPECIALVIDEN:     IT og wwwVidenskabLivsstil og tendenserDesign og modeForbrugerstof KOMPETENCER: KonceptudviklingRedaktionel ledelseProjektstyringIdé- og procesudviklingTekst-og billedredigering

I webhuset får du en rutineret journalistisk medspiller, der er vant til professionelt samarbejde på tværs af forskellige faggrænser og stofområder. Vi indgår gerne i både korte og længerevarende samarbejder på freelance- eller projektbasis.

Skræddersyede, effektive løsninger inden for webdesign, PR og kommunikation

Vores opgaver spænder fra traditionel kommunikation og PR til design af websider samt digitale præsentationer i form af e-magasiner.

Vi yder personlig rådgivning og finder individuelle løsninger til alle vores kunder – uanset opgavens størrelse. Vores løsninger er i høj grad økonomisk bevidste, og vi sørger for, at intet bliver dyrere end nødvendigt.

Hos bureauet har vi over 20 års erfaring inden for den danske medieverden. Vi har desuden tilknyttet en række dygtige samarbejdspartnere, der alle kan noget særligt med ord, billeder, lyd og grafik. Sammen kan vi tackle de fleste medieopgaver – hvad enten det handler om en enkelt brochure, eller om en kompleks totalløsning med både trykt og digital formidling.