Aftenen

Efter jeg postede et par billeder fra min fredag aften på min Insta, hvor der blev afholdt den såkaldte drenge/pige-middag på mit gym, har flere af jer spurgt ind til mit outfit. Jeg var iført en kjole, som jeg stadig vil definere som forholdsvis ny, eftersom den ikke er set på billeder før nu. Den blev oprindeligt købt op til min Ibiza-tur, men der blev den aldrig taget i brug, selvom det er en perfekt sommerkjole. Istedet fik jeg den i brug i fredags, og jeg valgte at style den lidt anderledes, end den ses på produktbillederne inde på Missguided’s hjemmeside.

Så jeg skiftede bindebåndet ud med mit Guccibælte tilbage fra min mormors unge dage (very antique) og valgte ikke at krydse kjolen foran, hvilket jeg synes fungerede rigtig fint. Tilsat mine allerhøjeste stylter fra h&m og selvfølgelig en masse guldsmykker, og så var jeg ready!

Aftenen forløb rigtig fint og var selvfølgelig smækfyldt med en masse underholdning. En helt anden ting er, at jeg på søndag har en stand på Søllerød loppemarked (nordsjælland) med min søster, hvor vi sælger ud af en helt masse af vores ting og sager – primært tøj, og der er meget af det, kan jeg fortælle jer 😉 Så kom forbi hvis I vil gøre et scoop! Det er fra kl. 8-14 nu på søndag.

Her sidder jeg på anden dagen og kan næsten ikke rejse mig fra sengen efter en ellers rimelig normal træning, hvis blot man ser bort fra de ekstra kilo, jeg smed på vægtstangen (biggest regret lige nu!). I dag skal det sjovt nok handle om træning og vigtigst af alt, det man ifører sig, når man efter en hel del overvejelse vælger at løbe en tur eller en tage i fitnesscenteret – for det er sådan det ofte er ikke, det med den lange overvejelsesproces?

Nogle gange kommer man måske ikke længere end at tænke på hvor god en idé, det ville være, at få lavet et eller andet. Sådan har jeg det i hvert fald nogle gange, specielt efter en lang skoledag, og så motiverer det altså, at man har noget lækkert nyt træningstøj, der venter på at komme i brug. Sådan havde jeg det lidt, efter jeg modtog mit nye træningstøj fra Bubbleroom.

Udover at det sidder skide pænt og rart, er det også nogle fancy designs, og det har jeg også oplevet har trukket nogle komplimenter til sig de sidste par gange, hvor jeg har haft det i brug. Især de to par tights, er jeg ret stor fan af, og det er jo perfekt, nu hvor vejret ikke helt er til at træne i shorts længere! Derudover er priserne på Bubblerooms træningstøj holdt på et meget overkommeligt niveau, hvis man lige som mig ikke er i humør til at smide mange hundrede kroner efter træningstøj. Hvad synes I, om mit nye træningstøj?